Det siger læserne

“God bog. Let og overskueligt at læse. Kommer rundt om det hele.
Dejligt at den også giver os forældre gode argumenter og svar til når vi sandsynligvis møder skepsis og spørgsmål fra andre.”

“Jeg vil anbefale alle, jeg kender, som er interesseret i BLW, at læse bogen. Køb den eller lån den på biblioteket, men spar dig selv for at søge i diverse forums før du har fået den ballast med, som forfatterne bag ”Jeg kan godt selv” kan give dig.”

“Fantastisk god bog der giver alle de svar man har brug for, for at komme i gang. Inden jeg læste bogen var der nogle enkelte ting jeg var lidt utryg ved, men bogen kommer med korte beskrivelser af fakta som fik mig overbevist om, at det lige var noget for os 
Nu har vi været igang i 5 uger, og det er en fantastisk måde at spise med sit barn på. At se stoltheden i deres øjne, når de selv få lov, er hele svineriet værd.”

“Let læselig, overskuelig og inspirerende bog. Når man har en lille krudtugle, som gerne vil underholdes, er det et klart plus, at bogen kan læses på en formiddag. Selvom den er hurtigt læst, er det ikke fordi man mangler noget – den præsterer bare at holde sig til korte og konkrete oplysninger. Jeg føler mig helt tryg ved at skulle opstarte BLW om en måneds tid og ser frem til at min lille bassemand skal sidde og råhygge ligesom børnene på de lækre billeder. Da den er så letlæselig og overskuelig, er den også oplagt til at tage med til ens mor eller svigermor – eller hvem man ellers har tæt på, som er nysgerrig på konceptet. Bogen har uden tvivl mine varmeste anbefalinger.”